0 296

forumlar > oyun > fifa 2016 oynuyorum diyorsan gel ha böyle

forumlar > oyun > fifa 2016 oynuyorum diyorsan gel ha böyle
0 296

04.06.2017 21:58
Aramızda çok iyi fifacılar var. 3-5 kişi bir araya geliyoruz zaten de, şu oynuyorum diyen herkes birbirine ifade versin diyorum.
Lahmacun, rock&roll ve FIFA için bir araya gelebiliriz.
09.06.2017 19:01
En son 2010 da bı arkadaş tanıdım, benzer diyordu... 7 yıldır ne zaman konu acsam hatırlamak istemiyor küfürle gecıstırıyor
- bu mesaj, feneralayı tarafından 19:02 09.06.2017 tarihinde düzenlendi.
09.06.2017 19:00
Her türlü yerleştirilir içinde gezdirmeli değişikli yürüyerek...
09.06.2017 18:59
Olur her zaman...
09.06.2017 15:04
Gel feneryalı
09.06.2017 14:46
Fıfada2010 dan beri bilek bukulmedı yok mu ben dagıtırım diyen... Hahaha
- bu mesaj, feneralayı tarafından 14:47 09.06.2017 tarihinde düzenlendi.
07.06.2017 19:25
pes oynayanlar bana gelişmemiş form gibi geliyor
07.06.2017 19:14
Hayat yalan pese devam...
06.06.2017 15:32
;Ne bekliyordun.
06.06.2017 15:08
Dün delik deşik oldum amk
06.06.2017 11:20
Paranız varsa oynayalım yoksa yormayın beni.
06.06.2017 11:15
bence gidip taso oynayalım aşilsdas

burda herkes ayak yapmaya başladı

tehlike seziyorum
06.06.2017 11:14
Bende bilmiyorum hiç aram yok aslında futbolla ama size eğlence olsun diye katılabilirim organizasyona.
06.06.2017 11:08
Sizin niyetiniz olsun. Ayarlıcazzzz
Ben de anlamiyorum zaten bala göte oynuyorum. Kadro madro hikaye bende de
06.06.2017 11:06
Hepinizi yenerim.
06.06.2017 11:06
birde yeni takım oyuncularını bilmiyorum son transferlerden haberim yok acaba hangi takımı alsam diye karar kara düşünürüm 2 saat
06.06.2017 11:05
beni o kadar ciddiye almayın ben pek anlamam hele bu son çıkanlardan 2 zamanında oynuyodum oda eşli gzl tek gelen yeniyo giden yeniyo
06.06.2017 11:01
nerde şaapıcaz
06.06.2017 11:01
ee ne zaman şaapıcaz
06.06.2017 10:59
Bende 2017 demek istemiştim de elin sürştüydü
06.06.2017 09:53
2018 i çıktı.